Press release writing approved submissionsprojekty

Filtruj

Moje ostatnie wyszukiwania
Pokaż:
Budżet
dla
Typ
Umiejętności
Języki
    Stan Projektu
    63,998 press release writing approved submissions znalezione projekty, cennik w USD

Potrzebuję osoby która pomoże mi lekko zmodernizować stronę stworzoną w Word Press. Chodzi o zmianę tła, dodania jednej zakładki do menu, oraz sprawienia żeby menu z zabiegami pojawiało się na każdej stronie (wcześniej było ale się zawieruszyło ) Adres strony http//:[zaloguj się, aby wyświetlić URL] Proszę o kontakt i propozycję. Pozdrawiam Grzegorz

$28 (Avg Bid)
    $28 Średnia Oferta:
    15 składanie ofert

...treść zakładki "O nas" - treści do podstron tłumaczących cechy, działanie i koszty produktów finansowych (kredyt gotówkowy, kredyt konsolidacyjny) oraz opracowanie press release dotyczącego samej działalności firmy jak i ostatnich wydarzeń (pozyskania dużej rundy finansowania). Jeśli treści opracowane na stronę przyczynią się do zwiększenia konwersji

$34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Średnia Oferta:
    5 składanie ofert
    Research Writing Zakończone left

Research WritingResearch WritingResearch WritingResearch WritingResearch WritingResearch WritingResearch WritingResearch WritingResearch Writing

$1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Średnia Oferta:
    Optimized Press 2 Zakończone left

Witam, poszukuje osoby, ktora zintegruje moja strone na WP z Optimized Press 2 oraz doda 3 podstrony, capture page, thank you page oraz logowanie uzytkownikow. Bedzie tez potrzebna grafika, header oraz product cover. Termin realizacji do uzgodnienia jednak nie dluzej niz 3 tygodnie. pozdrawiam i czekam na oferty. Izabella

$325 (Avg Bid)
    $325 Średnia Oferta:
    Tech writing Zakończone left

Tech writing . .

$35 (Avg Bid)
    $35 Średnia Oferta:
    10 składanie ofert

Budowanie stron zapleczowych na Word Press. Strony mogą być postawione na skórkach premium lub samodzielnie wykonane. Strony mają być przejrzyste i czytelne. Tematyczne zdjęcie z smakiem + różnorodne rozkłady strony. (nie wszystkie na jedno kopyto) Struktura stron ma być zoptymalizowana pod kontem SEO (opisy: tytułów, nagłówki itp.) Strony mają mieć

0 składanie ofert

writing/creating/researching five articles for my blog on house party ideas? 400-500 words each. Each article describes and give information/guide on one idea. It has to be informal and fun, and encouraging with some author's opinion(light fun opinion) so people would want to respond/leave comments. You will need to perform some research for fun/unusual/extiting

$34 (Avg Bid)
    $34 Średnia Oferta:
    4 składanie ofert

...do współpracy A teraz wycena zlecenie 1 Proszę wycenić mi ile będzie kosztować: - podpiecie grafiki pociętej i podpiecie domeny ustawienie na serwerze [zaloguj się, aby wyświetlić URL] - word press ( tylko ten system ) Czyli dostarczam grafikę pociętą i chodzi i o cene podpiecie worpresa zainstalowanie na serwerze podpiecie domeny zlecenie 2. dostarczam grafikę należy

0 składanie ofert

...na Word Press Szablon widoczny pod linkiem: [zaloguj się, aby wyświetlić URL] Mile widziane osoby do dłuższej współpracy. Doświadczenie i portfolio niezbędne. W ofercie prosimy o podanie kwoty BRUTTO za zakodowanie szablonu z funkcjonalnością sklepu + pobieraniem plików. Prosimy w opisie również o podanie kwoty BRUTTO za zakodowanie Word Press bez funkcjona...

0 składanie ofert

Witam, p...TYLKO profesjonalne oferty od osob, ktore sie juz tym zajmuja, poniewaz poszukujemy osob do stalej wspolpracy, a to jest tylko poczatek. Poszukuje tez osob piszacych press release, 800-900 slow, jesli sie tym zajmujesz napisz w jakiej cenie i gdzie zamieszczasz swoje prace. TYLKO osoby zajmujace sie tym PROFESJONALNIE ! Pozdrawiam Adam

0 składanie ofert

Witam, Zlecę wykonanie szablonu dla cmsu word press z plików .psd Tematyka szablonu to gry Wszystkich zainteresowanych zapraszam

0 składanie ofert

Zlecę zakodowanie strony www - w Word Press. Strona: 4 wersje językowe strona główna + 6 typów podstron Dwa poziomy zagnieżdżenia 8 typów widgetów Temat musi rozpocząć się 27-01-2012. Ważne dla nas jest podanie wstępnego terminu realizacji. Oczekiwania od osoby: - łatwy kontakt - nastawienie na klienta - pełna samodzielność (osoba dostanie szablony

0 składanie ofert

Witam Chodzi o zbudowanie serwisu na zasadzie press release distributor / article directory Strony którymi należy się wzorować: [zaloguj się, aby wyświetlić URL] oraz [zaloguj się, aby wyświetlić URL] Chodzi o taką samą ideę działania oraz usługi Możliwości dodawani artykułów oraz multimediów, optymalizacji tychże i dystrybucja via tradycyjne kanały me...

0 składanie ofert

Witam, Zlecę wykonanie szablonu dla cmsu word press z plików .psd Grafika jest podobna do serwisu kwejk Wszystkich zainteresowanych zapraszam

0 składanie ofert

Zlecę zakodowanie szablonu Word Press. Zakodowanie dotyczy strony głównej i 8 podstron, które są niemal identyczne, różnice są minimalne. Pracochłonność można określić na 1 prostą stronę główną + 2 proste podstrony. Temat musi rozpocząć się 03-10-2011 i zakończyć w 7 dni. Oczekiwania od osoby: - łatwy kontakt - nastawienie na klienta (ale

0 składanie ofert

Witam, poszukiwany programista z doświadczeniem, potrafiący kodować strony na Word Press. Doświadczenie obowiązkowe. Chodzi o tworzenie szablonów do Word Press, modyfikacji lub tworzenia nowych dodatków do CMS. W ogłoszeniu proszę o podanie realnych terminów wykonania szablonów WordPress i ceny. Proszę o przeczytanie poniższych punktów, a...

$146 (Avg Bid)
    $146 Średnia Oferta:
    1 składanie ofert

Poszukuje wykonawcy prostej strony na word press. Mam szablon kwestia instalacji WP i zamieszczenie logo.

0 składanie ofert

Wykonanie modułu do Word Press do Szkoleń Struktura Pod konkretny Blog tworzone są SZKOLENIA Pod każdym szkoleniem są terminy TERMINY Każde Szkolenie może miec kilka terminów

0 składanie ofert

Wykonanie MultiBlog dla Word Press Szybkie tworzenie nowego blogu Każdy blog podpięty pod osobna domenę [zaloguj się, aby wyświetlić URL]

0 składanie ofert

...płatna dystrybucja press releasów. Strony: główna, dlaczego?, kto używa, jak to działą, cena, akademia + podstrony (około 20) Slider (technologia jQuery preferowana). Projekt graficzny strony plus wykonanie logo. Miejsca na banery reklamowe. Logowanie, moduł płatności, zalogowani klijenci powinni posiadać możliwość wysyłania press realesów (po wykupieni...

$204 (Avg Bid)
    $204 Średnia Oferta:
    1 składanie ofert

Witam Zlecę wpisywanie artykułów do stron typu Word Press. Artykuły mam gotowe, które udostępniam. Dzienne do wpisania ok 20 artykułów. Wszelkie instrukcje wpisów oraz słów kluczowych także objaśnię. Oferta stała na dłuższy okres czasu oferty proszę kierować na biuro@[zaloguj się, aby wyświetlić URL]

0 składanie ofert

Fundacja Seniorzy Seniorom, zleci: - przeniesienie [zaloguj się, aby wyświetlić URL] do word press lub joomli - dostosowanie na potrzeby programu Agrodom Seniora skryptu: [zaloguj się, aby wyświetlić URL] (dostosowanie będzie polegało w zasadzie tylko zmianie niektórych okresleń; n.p. zamiast okreslenia "typ działalnosci"będzie "rodzaj

0 składanie ofert

...linijce tekstu chcę aby znajdowało się około 10-12 słów Np.: [zaloguj się, aby wyświetlić URL] [zaloguj się, aby wyświetlić URL] - poprawki edytora tekstu w Word Press [zaloguj się, aby wyświetlić URL] Edytując tekst i wciskając jeden raz enter powstaje przerwa jak bym wcisnął dwa razy. - wstawienie formularza kontaktowego http://michalpasterski

$29 (Avg Bid)
    $29 Średnia Oferta:
    1 składanie ofert

Zlecę pisanie dużej ilości tekstów pod press page cena jaką mogę zaoferować za jeden tekt to 80 groszy. Teksty mają długość 1000 znaków, tematykę podaję ja. Osoby zainteresowane proszę o licytowanie jeśli nie jesteś pewien, że chcesz dałużej ze mną współpracować nie licytuj. W sprawie oferty prosze pisać na maila powerwords@[zaloguj się, aby wyświetlić URL] jednak wolę...

0 składanie ofert

zlecę wypozycjonowanie serwisu na frazy: agencja prasowa press agency press agency poland chodzi o top 10 w google. strona nie byla jeszcze pozycjonowana. prosze o wycene calego zestawu zslow i pojedynczo, zeby klient mogl wybrac najlepsza dla niego opcję.

0 składanie ofert

Poszukiwana sprytna potac sceny szperajacej w necie i lubiacej robic cykliczna robote. Chodzi o stwordzenie list press release submission takich katalogow ktore przyjmuja bezplatanie/platnie artykuly. Nalezy przygotowac liste takich katalogow i zglaszac nadeslane przez nas artykuly. Liste katalogow platnych nalezy przygotowac w tym samym czasie wraz

0 składanie ofert

We are an IT com...are seeking to get the project done at the earliest and hence request all to bid at the earliest. ***Please bid for the project only if you have skills in both in Content writing and Designing*** You could also forward your application to anjana.p@[zaloguj się, aby wyświetlić URL] Thanks and Regards, Anjana Palat - BD Polus Software Solutions.

$67 (Avg Bid)
    $67 Średnia Oferta:
    7 składanie ofert

hi, i am a brand owner, rockpals which focus on portable power station from 100wtt-3000watt, and solar panel, car jump starter. ect. we have lots of article writing and guest post request, if you are interested, please contact me.

$79 (Avg Bid)
    $79 Średnia Oferta:
    38 składanie ofert

I need to get help with article writing from North American. The pay will be top price for the right candidate. I only prefer people from North America, so please don't apply if you are from some other countries. Thank you.

$555 (Avg Bid)
    $555 Średnia Oferta:
    3 składanie ofert
    Submit the Press Release 6 days left
    ZWERYFIKOWANY

1. Create a press release (Also share the press release from our end). 2. Submit article to 20-50 news organisations around Singapore and India. Fixed price Job. # A person should have previous experience in same field and showcase previous experience. # A person should have good communication and language skills.

$33 (Avg Bid)
    $33 Średnia Oferta:
    14 składanie ofert
    Article writing (IB Project) 6 days left
    ZWERYFIKOWANY

...30-50 words • A brief introduction about the merchant including its main products or service and the brand or product category they are promoting especially when you are writing about a grocery or department store like Walmart. (2-3 sentences) • Highlight the brand by giving some of its main promotions. You need to include the merchant name + coupon

$86 (Avg Bid)
    $86 Średnia Oferta:
    51 składanie ofert

$402 (Avg Bid)
    $402 Średnia Oferta:
    2 składanie ofert

Hello I am a website builder! I would love to create my own sites and do content writing for it. As I got busy, I am not able to do my own content creation. It would be great if some content writers can help me write around 600 - 700 words articles on any beauty topics.

$10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Średnia Oferta:
    30 składanie ofert

Dear writers, I am looking for writers to work long-term on your writing projects. Looking for 2500-3000 words daily. We pay AUD $1 per 500 words and payments are made (bimonthly basis) [( 20th (from 1st - 15th) and 5th (from 16th - 31st). No Milestones! Only bid if you agree to write for our rates and terms mentioned above. Do not bid and re-negotiate

$1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Średnia Oferta:
    24 składanie ofert

Hi I am looking for a writer to support on a paper i am writing. The focus is to write infornation about crypto currencies and their status in different countries. An example of this would be: Country: england Current status: legal/illegal/neutal History: a few paragraphs on early stages of blockchain or cryptos in england. Examples could include

$48 (Avg Bid)
    $48 Średnia Oferta:
    23 składanie ofert

...freelancers, as we always pay on time & leave a good review on completion. We can pay max USD 2.25 Per Article. Please bid with your price, time for writing 100 articles & your experience in English writing. Also let us know if you are willing to do a test article. Begin your bid with 'let's start on the bio project' so we know that you read the descripti...

$195 (Avg Bid)
    $195 Średnia Oferta:
    24 składanie ofert

$566 (Avg Bid)
    $566 Średnia Oferta:
    5 składanie ofert

...YOU CAN WRITE AT ANY TIME DAY OR NIGHT. You'll have access to writing pieces 24 hours/7 days a week. Create your own writing schedule! Requirements: 1. Must be able to write at least 2500 words per week. This is usually around 5 to 10 writing pieces per week. If you are capable of writing more, great! 2. Must be able to respond to messages quickly

$387 (Avg Bid)
    $387 Średnia Oferta:
    22 składanie ofert

Hello , I NEED someone who good in English writing to write 7 reflections about diffrent topic. , every revlection should be 500 words or more . all topic about general and daily topics, like : communcation skills, time and technology, IT praparing test , activity outside the college , your fav movie or show ... etc . THE REFLECTIONS MUST BY YOUR

$56 (Avg Bid)
    $56 Średnia Oferta:
    31 składanie ofert
    I need help writing 40 pages 6 days left
    ZWERYFIKOWANY

Must have a degree in finance, accounting or the like. MBA preferable. Experience writing in this area is crucial. I am writing on cost models in energy markets.

$451 (Avg Bid)
    $451 Średnia Oferta:
    52 składanie ofert

Hello, I need article(-s) writing on the "Mobile Payments" topic. - Language: English - Length: ca. 500 - 800 Words - Copyscape free!! - No spelling and grammar mistakes - Well "human-" readable - Cover actual trends in the niche Please provide the samples of your works. All finished articles which do not fulfil above requirements won't be accepted

$28 (Avg Bid)
    $28 Średnia Oferta:
    61 składanie ofert

Hi there! Please read the project description carefully before bidding. I need ...plagiarism/duplication. I will give you a reference text for each article to make your job easier. More details will be discussed through chat. Newbies from the U.S. with good writing experience are also welcome. Please bid only if you can start right now. Thanks

$36 (Avg Bid)
    $36 Średnia Oferta:
    8 składanie ofert

online business selling diamond grinding polishing tools for concrete floor prep such as grinding, polis...polishing, old coating removal. most are applied to interior floors. would like to have the existing website content descriptions re-modified. also maybe hire someone for blog writing as well in the future. the website: [zaloguj się, aby wyświetlić URL]

$23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Średnia Oferta:
    51 składanie ofert
    I need help writing 60 pages 6 days left
    ZWERYFIKOWANY

Must have a degree in finance, accounting or the like. MBA preferable. Experience writing in this area is crucial. I am writing on corporate social responsibility

$816 (Avg Bid)
    $816 Średnia Oferta:
    82 składanie ofert

please only submit total amount of your bid (your hourly rate is pubic, so pl...CONSULTANCY this person needs to research, understand and read about eRacing/ SimRacing eSports, at least to be able to relate to the topics, connecting the dots, understanding the writing itself, so it all makes sense and is a complete text, and not just thrown together.

$143 (Avg Bid)
    $143 Średnia Oferta:
    30 składanie ofert

$548 (Avg Bid)
    $548 Średnia Oferta:
    7 składanie ofert

I need an expert at strategic business writing to make some for me. I do not want copy and paste work, i am going to show an example of what i expect. It should be between 2300 to 2500 words, aside references, TOC and all/ Please bid only if you can start now

$37 (Avg Bid)
    $37 Średnia Oferta:
    13 składanie ofert

we are looking for a professional word press developer to work on our websites and look into few other projects as well our budget is $75

$121 (Avg Bid)